Евелина

Профилна снимка на Евелина
 • Евелина (детегледачка)

 • Проверен профил
 • Опит 8 години и 6 месеца
 • Оценка 5.0
 • Заплащане 10 лв/час
 • Интервю
 • Обади се
София [ Илинден ]
44 години
Жена
Средно

Кратко представяне

Обичам децата приемам го като призвание ,а не професия.Била съм детска учителка в ясла градина и предучилищтна група.Децата са чисти и дават много любов.Заедно се учим и обичаме.Нямам само 1 любим момент .Детегледачка съм от 9г. И имам прекрасни спомени със всяко едно детенце.Има и такива семейства с който след 5г. подържаме връзка.Рождени дни и срещи пожелание на детенцето.

Документи

Сертификат за „Първа долекарска помощ”
Имам допълнително обучение за грижа за деца
Свидетелство за съдимост
Медицинско свидетелство
Удостоверение за психично здраве
Активен шофьор

Опит с деца

 • до 12 месечни: 6 месеца
 • 1-3 годишни: 8 години
Може да се грижи за дете на възраст: между 2 и 5 години
За колко деца бихте се грижили? 1 дете
Допълнителни задължения
Пране за детето, Гладене детски дрехи, Хранене, Пазаруване, Къпане, Разходка, Бихте ли взимали детето от училище/детска градина?, Бихте ли взимали детето от извънкласни занимания

За мен

Любими занимания
Пеене, Рисуване, Свирене на музикален инструмент, Танци Куклен театър,игри развиващи ума
Любими занимания
Чужд език
В момента уча
Не пуша
Разбирам се с домашни любимци
Начална педагогика

Работа

Бихте ли се отзовали на уговорка с родител в последния момент?
Опит със близнаци
На разположение съм за работа през нощта
Бихте ли се грижили за дете със специални нужди?
Бихте ли гледали дете в чужбина?
Търся си работа

Потвърждения

Изброените методи по които сме потвърдили този профил
Интервюиран/а на живо
Телефон
Email
Интервю
Обади се

Искам да се свържа с Евелина ?

Желаеш да разбереш повече дали Евелина е свободен/а да работи, дали отговаря на твоите изисквания и дали е готова да поеме подобен ангажимент?
Свържи се с Евелина

Да пристъпим към наемането на детегледачка

Публикувай обява
За да се свържеш с Евелина , опиши своите изисквания, задължения и условия на работа във вид на обява, която ще изпратим до нея, както и до всички други детегледачки, които отговарят на твоите критерии. След което ще можеш да разгледаш техните кандидатури и да се свържеш само с бавачки, готови да работят с теб.
 • Пестиш време
  Всичко е обяснено в твоята обява, не е нужно да повтаряш едно и също с всяка бавачка.
 • Повече избор
  Вместо да търсиш бавачките една по една, само заинтересованите ще кандидатстват.
 • Лесно е
  Нашите въпроси при публикуване на обява ще ти помогнат да намериш правилният човек.
Публикувай обява

или

Разгледай още профили
Трябва ти още време, за да решиш да наемеш? Разгледай и други профили на доверени детегледачки и публикувай обява, когато си готов/а.

За кой град и район си търсите детегледачка?

Колко часа на седмица ще работи детегледачката и каква ще е нейната заетост?

Кога имате нужда от детегледачка?

 • Веднага

 • Скоро

 • Разглеждам
Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.

Намирането ще ти струва / еднократно

 • Плащане на части
  Плащането се случва на 2 части: депозит + останалата част след успешно наемане
 • 2 месеца гаранция
  Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно
 • Платете за резултат
  Ще ти върнем парите, ако не успеем да предложим кандидати
Как можем да се свържем с теб и къде можем да ти изпращаме известията за нови кандидатури?

С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

Твоята заявка е изпратена

 1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
 2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
 3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
 4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.

5 Препоръки

Гергана
#1 14 Дек 2020 5

Евелина се грижи за малката ми дъщеря в продължение на повече от година и 3 месеца. Беше
наета по Програмата „Родители в заетост“. Задълженията й включваха занимания с детето,
хранене, обличане, разходки и игри на открито. Дъщеря ми много я харесваше и трудно се
разделяше с нея, когато си тръгваше след работа.
Когато дъщеря ми беше болна, след като мине острия период, съм я оставяла спокойно на
Евелина, която се придържаше стриктно към инструкциите ми за лекарства и инхалации, които да
правят.
Малката ми дъщеря тръгва на детска градина от септември 2020 г. и това е причината да се
разделим с нея. Можете да бъдете спокойни, че вашето дете ще бъде в много добри ръце, ще
получи внимание и грижа.
Ще потвърдя всичко написано по-горе и по телефон:


Богдана
#2 02 Дек 2020 5

Ева се грижи за сина ми в периода 01.02 - 30.07.2018. Когато започна, той беше на 1,2г. и няколко месеца по-късно тръгна на ясла. Това е и причината да се разделим толкова скоро. Тя е организиран, търпелив и отговорен човек и полагаше изключително съвестни грижи за детето. В периода преди яслата прекарваше целия ден с него, докато аз бях на работа - играеха си вкъщи, хранеха се заедно, излизаха на разходка. Детето се чувстваше спокойно с нея. Налагало ми се е да закъснея вечер и тогава Ева го слагаше да спи. Не беше необходимо да помага с домакинската работа, но съм сигурна, че би се справила отлично и с това. Освен грижовна жена, тя определено е човек, на който може да се разчита. И съм благодарна за времето, което прекара с нас.


Александър
#3 02 Дек 2020 5

Здравейте семейство. Евелина Райчева се грижи за момиченцето ни, нашето второ дете, от средата на месец Декември 2016. Собствения ни опит показа, че избора на детегледачка е сложен процес. Преди Ева да започне да работи при нас имахме несполучлив опит с друга детегледачка, което ни накара да бъдем изключително стриктни в последващия избор. Работата ми като програмен мениджър за международна компания е свързана с чести пътувания и частична работа вкъщи, което ми даде възможност да имам по-детайлни наблюдения относно Ева и методите и на работа с детето. Тъй като е нашето второ дете ние имаме изградени принципи и начини на отглеждане, в които вярваме и сме открили положителни резултати с първото ни дете. За нас беше от изключителна важност тези принципи да бъдат изпълнявани точно и Ева е много прецизна в изпълнението им. От друга страна Ева се старае да подържа постоянна обратна връзка, което ни помогна изключително при отглеждането на детето. Ева е ангажирана с нас между 9 и 10 часа на ден, но дори и за момент не съм забелязал спад в грижовността и бдителността над детето. Тя е изключително активна и наблюдателна относно навиците и развитието на детето. Грижи се поддържането на изключително високата хигиена на детето. Но за мен като баща най-важното, което Ева успя да изгради за сравнително кратък период от време е доверие.Дори и за миг не съм имал притеснение относно начина на гледане на дъщеря ни. Не на последно място Ева е изключително положителен и харизматичен човек,


Виктория
#4 02 Дек 2020 5

За Евелина Райчева
Евелина или Евчето както я нарича дъщеря ни, беше част от нашето семейство около 1 година и 3 месеца. Ева спечели доверието ни още на интервюто с естественото си държание и изключително оптимистичния си поглед върху децата и живота като цяло.
Като млади родители за нас беше важно да работим с човек с опит и в същото време с модерни, съвременни виждания за отглеждането и възпитанието на децата. Ева е майка на едно прекрасно дете и смятам, че този житейски опит допринесе много за отглеждането и възпитанието и на нашата дъщеря. Изключително спокойна и уравновесена в подхода си към детето, не изискаше и с огромно търпение, но в същото време постигаща резултати.
Детето беше на 1 г и 6 м. когато Ева започна работа при нас и дори самото начало, което обикновено е трудно в тази възраст, премина съвсем спокойно и естествено като, че ли и преди това е била част от семейството ни. Като родители не сме имали притеснения или страхове оставяйки детето си с Ева.
Ева има изключителен подход към децата, печели бързо доверие и „говори“ техния език. В резултат на времето, което тя се грижеше основно за отглеждането и възпитанието на детето ни . Справя прекрасно с различни задачи и дейности, използвайки речник присъщ на деца по-големи от нея, растейки изключително будна и контактна, заобиколена от много любов и внимание.
Има още много хубави неща, които можем да кажем за Ева, но ще се ограничим до най-важното, а именно, че с радост бихме препоръчали Ева и смятаме,


Георги
#5 02 Дек 2020 5

Евелина Райчева /Ева/ се грижи за сина ми в продължение на повече от 2 години - от 2014г. - до месец април 2016г. Той е единственото ни дете и за нас с майка му беше изключително важно да изберем подходяща гледачка. И двамата сме юристи, тя работи като юрисконсулт, а аз като съдия и не можехме да отсъстваме дълго от работа. Така че за нас беше изключително важно детето ни през деня да бъде с човек, който е интелигентен, възпитан и спокоен. Точно такива са впечатленията ми от Ева.
          Правеше ми впечатление, че тя търпеливо обяснява на детето как трябва да постъпва в различни ситуации на улицата с хората и в парка. Така, когато го извеждах вечер, той знаеше къде да изчаква да преминат колите, какво може да се прави и какво не. Това ме улесняваше много. Освен това забелязвах, че Ева го учеше да се държи възпитано с хората. През деня го занимаваше с различни детски игри, в резултат на което всеки ден научаваше нови неща, с които ме изненадваше приятно вечер. Учеше новите думички паралелно на български и на английски език. Ева обича да се разхожда и при всеки удобен случай го извежда на разходка в парка, което е важно за да расте здрав. В редките случай, когато е боледувал, тя се е грижела много добре за него.
           Мисля, че той наистина се сприятели с нея и я обикна. Сега вече е на 3 годинки и трябва да ходи на детска градина. Мисля, че ще му е мъчно за Ева. Аз мисля, че извадихме голям късмет с нея. Отново бих й поверил детето си!


Зареди още

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.

Съгласявам се
Виж още