Снежанка

Профилна снимка на Снежанка
 • Снежанка (детегледачка)

 • Проверен профил
 • Опит 12 години
 • Оценка 5.0
 • Заплащане 10 лв/час
 • Интервю
 • Обади се
София [ Лозенец ]
65 години
Жена
Средно

Кратко представяне

Здравейте мили родители и малки приятели. Казвам се Снежанка точно като от приказката "Снежанка и седемте джуджета". И точно както в приказката аз подготвям децата си за живота; с приказки с щастлив край или с реалността? Приказките играят голяма роля за възпитанието на децата и са просто един добър помощник на майките и на нас детегледачките. Вълшебните истории са необходими в детска възраст, с тяхна помощ се формира личността.
Имам две собствени деца, четири внуци и едно правнуче, също така от 2008 година започнах професионално да се занимавам с призванието да съм детегледачка на деца от бебета до 6 годишни. Смятам, че още имам сили и умения да помагам на семейства, които имат нужда децата им да бъдат добре гледани, възпитани и обгрижвани. Изключително търпелива и спокойна, очаквайте коректност в отношенията ми към Вас и вашето детенце.
Благодаря ВИ за вниманието!

Документи

Сертификат за „Първа долекарска помощ”
Имам допълнително обучение за грижа за деца
Свидетелство за съдимост
Медицинско свидетелство
Удостоверение за психично здраве
Активен шофьор

Опит с деца

 • до 12 месечни: 4 години
 • 1-3 годишни: 4 години
 • 4-6 годишни: 3 години
 • 7-12 годишни: 1 години
Може да се грижи за дете на възраст: между 2 и 5 години
За колко деца бихте се грижили? 1 дете
Допълнителни задължения
Гладене детски дрехи, Хранене, Къпане, Разходка, Бихте ли взимали детето от училище/детска градина?

За мен

Любими занимания
Пеене, Рисуване
Любими занимания
Чужд език
В момента уча
Не пуша
Разбирам се с домашни любимци
Начална педагогика

Работа

Бихте ли се отзовали на уговорка с родител в последния момент?
Опит със близнаци
На разположение съм за работа през нощта
Бихте ли се грижили за дете със специални нужди?
Бихте ли гледали дете в чужбина?
Търся си работа

Потвърждения

Изброените методи по които сме потвърдили този профил
Лично Интервюиран/а
Телефон
Email
Интервю
Обади се

Искам да се свържа с Снежанка?

Желаеш да разбереш повече дали Снежанка е свободен/а да работи, дали отговаря на твоите изисквания и дали е готова да поеме подобен ангажимент?
Свържи се с Снежанка

Да пристъпим към наемането на детегледачка

Публикувай обява
За да се свържеш с Снежанка, опиши своите изисквания, задължения и условия на работа във вид на обява, която ще изпратим до нея, както и до всички други детегледачки, които отговарят на твоите критерии. След което ще можеш да разгледаш техните кандидатури и да се свържеш само с бавачки, готови да работят с теб.
 • Пестиш време
  Всичко е обяснено в твоята обява, не е нужно да повтаряш едно и също с всяка бавачка.
 • Повече избор
  Вместо да търсиш бавачките една по една, само заинтересованите ще кандидатстват.
 • Лесно е
  Нашите въпроси при публикуване на обява ще ти помогнат да намериш правилният човек.
Публикувай обява

или

Разгледай още профили
Трябва ти още време, за да решиш да наемеш? Разгледай и други профили на доверени детегледачки и публикувай обява, когато си готов/а.

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа на седмица ще работи детегледачката и каква ще е нейната заетост?

Кога имаш нужда от детегледачка?
Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
Премиум подбор
Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки документи.
 • Спести време

  Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
 • Проверени

  Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
 • Опитни

  С богат опит и препоръки от други родители
 • 2 месеца гаранция

  Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

 • Депозит

  Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
  (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
 • Остатък

  Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
 • Заплащане

  Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
  (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
Имаш още въпроси?
Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Васил Левски №7.
Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

Избирам Премиум подбор

или

Безплатно намиране
Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
Избирам Безплатно намиране
Как можем да се свържем с теб и къде можем да ти изпращаме известията за нови кандидатури?
Успешно влезе със своят Facebook профил.
Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

Твоята заявка е изпратена

 1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
 2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
 3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
 4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.

4 Препоръки

Диана
#1 17 Мар 2021 5

Срещата ни със Снежка беше през лятото на 2018 г. след няколко месечно търсене на подходящ човек, който да се грижи за детето ни. Бяхме на ръба да се откажем, когато моя позната ми каза за Снежка. Запознахме се, харесахме се и на честна дума се разбрахме да стартираме октомври месец. Да си призная, имах известни притеснения дали докато дойде есента жената няма да е променила мнението си, да се е отказала. На определената дата тя беше абсолютно точна! Стартирахме постепенно опознавателния процес с детето, за да избегнем стресът и напрежението. Синът ни Симеон точно беше навършил една година. Контактно дете, но не обича да остава с някой различен от мама и татко. След една седмица, прекарана с детето и Снежка, аз нямах никакви притеснения да ги оставя сами и да се върна на работа. Симеон бързо свикна с Снежи и сутрин я чакаше с нетърпение. Нито за момент не съм имала притеснение за начина, по който Снежка ще се грижи за него. Тя е сериозен и отговорен човек с голям опит с децата. Особено ценно е, че последните години е полагала грижи за деца в една и съща възраст и съветите й по отношение на хранене, изграждане на навици, развитие на детето могат да бъдат безценни. Снежка е активен човек. Ежедневно осигурява разходка и игра на детето, като променя и разнообразява маршрутите и площадките за игра. Тя е неотлъчно до Симеон, гарантирайки неговата безопасност.Препоръчваме я на всички семейства.


Боряна
#2 17 Мар 2021 5

Свързахме се със Снежка според препоръка и тя започна да се грижи за дъщеря ни Ива когато беше на 1 г. Ангажиментът й продължи 2 години и приключи когато Ива тръгна на детска градина.
Задълженията й включваха целодневни занимания с детето у дома - хранене, обличане, игри и разходки. Докато се грижеше за Ива, Снежка подпомогна много нейното развитие - в нейно присъствие проходи и проговори. Тя винаги намираше правилния подход във всяка ситуация, както и подхождаше с търпение и внимание, като се съобразяваше с нашите предпочитания. С удоволствие наблюдавахме, че привързаността между Ива и Снежка е взаимна.
През двете години, в които бяхме заедно, изградихме взаимно доверие и без притеснение й поверявахме Ива в различни ситуации - оставане до по-късно вечер, грижи за Ива когато е болна, далечни разходки, гостуване в дома на Снежка. По време на адаптацията в деrскаrа градина отново можехме да разчитаме на нейната подкрепа и опит.
Снежка ще ни липсва, особено на Ива, за която тя се превърна в истинска баба, и се надяваме някой ден отново да можем да се възползваме от нейните услуги. Препоръчваме я на всички семейства, които търсят отговорна, съвестна и грижовна детегледачка. С удоволствие ще споделим допълнителна информация при необходимост.
20.12.2013 г.
сем. Генови


Младен
#3 17 Мар 2021 5

Запознахме се със Снежка в края на август 2016 по препоръка на познати. В този период интензивно търсехме подходяща детегледачка да поеме целодневните грижи за сина ни, който беше на 1 г. и 4 м. След като се запознахме със Снежка, той смело я хвана за ръка, за да й покаже нещо, а за довиждане се гушна в нея. За нас това беше ясен знак, че тя е нашата детегледачка за следващата 1 година. Адаптивният период премина бързо и само след няколко седмици, синът ни чакаше с нетърпение баба Снежка и спокоен ни изпращаше на работа. Снежка е изключително мила и внимателна към децата. Тя успя да възпита навици и да въведе режим в съответствие с нуждите на сина ни и нашите изисквания. Нейният гальовен глас, търпение и мило отношение го успокояваха и улесняваха всички ежедневни дейности - като хранене, тоалет, приспиване, игри вкъщи и на открито, разходки и социализиране с други деца. При игра и разходки навън Снежка неотлъчно беше до нашия син, осиryряваше безопасност и насърчаваше физическата му активност, социални контакти, развитие на речта. Запознаваше го с околната среда, разказваше му истории, четеше му книжки и повтаряха думи заедно. Чрез личен пример го учеше да бъде мил и внимателен в отношението си към околните. При необходимост Снежка гъвкаво напасваше графика си към нашите нужди, както и ние се стараехме да осигурим добри условия на работа. Пожелаваме успех на Снежка и искрено я препоръчваме на всички семейства, които търсят отговорна, съвестна и грижовна детегледачка.


Цветелина
#4 17 Мар 2021 5Снежанка работи като детегледачка в моето семейство от 2008 година, с малко прекъсване, до 2016, общо 6 години. Отгледа и двете ни деца Ема и Лора. Тя се грижеше за тях всеотдайно и с много внимание. Подхождаше със спокойствие и много обич към децата във всяка сиryация. Отговорна към работата си, стриктно спазвайки моите очаквания спрямо гледането на децата. Снежка винаги е била коректна във взаимоотношенията ни и е поставяла винаги на първо място децата. Аз :лично съм изключително благодарна за усилията положени през всичките години, когато беше част от нашето семейство. Горещо препоръчвам Снежка за работа като детегледачка и съм готова да споделя моите лични впечатления. При нужда от повече информация, оставям телефон за връзка.


Зареди още

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.

Съгласявам се
Виж още