Начало Блог Какво да очаквате от вашата детегледачка

Какво да очаквате от вашата детегледачка

(Време за четене: 1 минути и 58 сек)
Абонирай се
What to expect from your babysitter

Идеалната детегледачка, знае и разбира родителските очаквания, следва правила, а също така удивлява детето, докато се грижи за него. Разбирането в очакванията е съответствие с основния поток. То е от съществено значение за работа на детегледачка.

Познанието, какво да очаквате ви позволява да прецените, дали получавате отлична грижа за децата си, както и каква стойност има. Въпреки това понятието "детегледачка" понякога може да изглежда като лошо определена роля, която варира от пост до пост и от дом до дом. И така, какво може да очаквате от вашата детегледачка?

Основите в избора на детегледачка

Всяка детегледачка, която влезе в дома ви, трябва да умее да се грижи за децата. Тя трябва да отговаря на някои основни критерии. Накратко, детегледачките трябва да са професионалисти и да действат с професионализъм по всяко време. На хартия това означава, че са били проверени и оперирани в рамките на очакванията. Такива са предлаганите детегледачки на bavachki.bg.

Трябва да очаквате детегледачка, която от сърце върши работата с деца и разбира техните нужди и изисквания. Това най-често са детегледачки, които имат богат опит в грижите за деца или които имат стаж от детска градина, учители или бавачки. Най-вероятно имат собствени деца.

Очаквани грижи

След като основните очаквания са налице и могат да се приемат за даденост, вниманието ви трябва да се обърне към грижите за вашето дете. Детегледачката, за разлика от много други форми в грижа за деца, е чисто и просто грижа за детето в домашната обстановка. Тя трябва да отговаря на изискванията за посрещане на непосредствените им нужди във всеки период от възрастта.

Това е мястото, където водите на очакване, могат да станат мътни. Детегледачките в реалния живот никога не са Мери Попинз. Те не са у вас, за да поемат ролята на родител. Те са там, за да осигурят безопасността, сигурността и нуждите на децата по грижите, около тях.

На практика това означава, че може да очаквате жената да направи сандвич или лека храна. Тя може да сервира нещо вече сготвено, но не и да създаде тристепенно хранене. Това означава, че тя не е длъжна да готви или да мие чиниите ви от вечерта.

Наетата детегледачка може да подрежда играчките, с които са играли малчуганите, но не и да разчиства бъркотията в чекмеджетата и дрехите от вчера. Разбирането на тези очаквания е от първостепенно значение, за да си гарантирате, че самите вие ще сте доволни от предоставената професионална услуга.

Детегледачка - описание на длъжността

Не съществува крайна мярка и абсолютно ясна по длъжностната характеристика за детегледачките. Знаейки, какво е разумно да очаквате, може да ви обърка. Част от това ще трябва да бъде разработено изрично и директно между детегледачката и семейството.

В bavachki.bg имаме щастието, да предложим професионална обучени кадри, с богат опит и квалификации, фокусирани върху нуждите на децата, за които се грижат.

Детегледачките с удоволствие предоставят услуги за почасово гледане на деца или целодневно гледане на деца.

С наемане на вечерна детегледачка може да свършите неотложни ангажименти и да сте спокойни, че има кой да се грижи за децата. Някои жени са допълнително наемани и за почистване, пране или готвене. Така вие ще останете спокойни и фокусирани в грижите и може да очаквате коректно отношение по време на игра, хранене и грижи.

Детегледачка - отговаря на вашите очаквания

В резултат това, което може да очаквате от детегледачка. Грижите се свеждат до три основни принципа: професионализъм и основни грижи за деца. Това може да очаквате от своята детегледачка. Това ви позволява да влезете в отношенията с ясно разбиране. Може да сте спокойни, че децата ви са в сигурни, способни и грижовни ръце.

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
    Кога имаш нужда от детегледачка?
    Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
    Премиум подбор
    Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
    • Спести време

      Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
    • Проверени

      Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
    • Опитни

      С богат опит и препоръки от други родители
    • 3 месеца гаранция

      Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

    • Депозит

      Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Остатък

      Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
    • Заплащане

      Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      Не дължиш нищо предварително! Заплаща се след като наемеш своята детегледачка сумата от {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Отстъпка

      Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
    Имаш още въпроси?
    Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
    Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

    Избирам Премиум подбор
    или
    Безплатно намиране
    Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
    Избирам Безплатно намиране
    Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
    Успешно влезе със своят Facebook профил.
    Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

    Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
    С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

    Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

    Твоята заявка е изпратена

    1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
    2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
    3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
    4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
    Назад

    Вход в профила

    Продължи
    Назад

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.
    Може би е вече имате акаунт и се опитвате да регистрирате нов? В случай, че е така, можете да опитате да си възстановите паролата от страницата Забравена парола
    Здравей , въведете кода от SMS-а тук.
    Изпрати SMS отново
    Вход в профила
    Здравей ,
    Забравена парола?
    Вход в профила
    Публикувана на 25.04.2024

    Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

    Приемам
    Виж още