Начало Блог Какви занимателни програми има за малко дете

Какви занимателни програми има за малко дете

(Време за четене: 1 минути и 48 сек)
Абонирай се
What entertaining programs are there for a toddler

Все по-често, родителите си задават въпроса: Къде да отидат с детето, освен до училище, за да заема тийнейджъра и това да донесе максимална полза? С какво да занимавам малкото дете? Какви нови игри или занимателния програми има. Предлагаме ви да научите сега:

В днешно време е трудно да откъснеш децата от таблет, телефон, компютър или телевизор. Но добре знаем, че за крехката психика е трудно да възприеме толкова голям поток от информация, който ни заобикаля. Трябва да сте сигурни, че телевизорът не се превръща в авторитет на детето, а родителите да остават настрани. Всъщност сега има много невярна информация, в която се опитват да ни убедят, а от децата ни израснат „удобни потребители“. Следователно, за да забавляваме детето, се обръщаме към полезни дейности за развитие.

Уроци по музика: свирене на музикален инструмент, хор, уроци по пеене ...

Още през миналия век практически всеки, който можеше да си го позволи, изучаваше музика и свирене на музикални инструменти. Тогава само най-талантливите ученици биваха приети в музикалните училища, а останалите трябваше да вземат частни уроци. Всъщност благодарение на музиката човек се развива всестранно.

Свиренето на музикален инструмент учи детето да вижда образи, да фантазира музика, да си представя, какво чува. Когато пеете се подобрява дишането, подобрява се здравето, децата са по-малко болни. Развиват се всички видове памет: слухова, зрителна, фигуративна, двигателна и асоциативна.

Рисуване: живопис, моделиране, скулптура, сюжет ...

Формирането развива фини двигателни умения, пространствено въображение и прецизност на движенията. Рисуването учи да измерва, усеща размера, разстоянието, развива паметта и наблюдението. Това изкуство има голямо влияние, върху психиката ни. То подобрява емоционалното състояние, хората намират хармония със себе си по време на рисуване. Има и такъв вид психологическа помощ като арт терапия, използва се при различни заболявания, при психични разстройства, като ефективен метод на лечение, метод, който помага на човек да се отвори.

Танци

Танците са полезни за вашето здраве. Те дават натоварване на всички мускулни групи, координират движенията. Благодарение на това стойката се коригира и се правят плавни движения с финес и изящество. Те също развиват чувство за такт, ритъм. С танци, детето се научава да чувства, тялото си и пространството наоколо. Танците са освобождаващи, ако детето е срамежливо. Постепенно премахва скобите в тялото и в същото време, малчуганът става по-общителен с връстниците си.

Спорт: бойни изкуства, плуване, отборни спортове

Добрите тренировки за тялото и духа са бойните изкуства. Също така във всички спортни секции дисциплината е на първо място. Постепенно детето развива самочувствие, научава се да работи по двойки, като екип.

При плуване тялото се насища с кислород, мускулите се отпускат, тялото се втвърдява, което неизбежно повишава цялостния имунитет на детето.

Изучаване на чужди езици

Ако изучавате чужд език, тогава в зряла възраст няма да има езикова бариера и страх от говорене. От ранно детството, децата се научават да усещат езика, формира се произношение, запомнят се граматическите конструкции. Предимствата от изучаването на езици включват подобряване интелигентността, способността да мисли и правилно да изразявате своите мисли. Когато изучава чужд език, детето се потапя в друга култура, кръгът му на общуване се разширява. Да не говорим за факта, че в живота на възрастните всеки има нужда от чужди езици.

Всички опции са интересни и влияят положително, върху развитието на децата. Остава да разберете към какво детето се стреми повече и да му дадем право на избор.

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
    Кога имаш нужда от детегледачка?
    Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
    Премиум подбор
    Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
    • Спести време

      Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
    • Проверени

      Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
    • Опитни

      С богат опит и препоръки от други родители
    • 3 месеца гаранция

      Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

    • Депозит

      Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Остатък

      Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
    • Заплащане

      Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      Не дължиш нищо предварително! Заплаща се след като наемеш своята детегледачка сумата от {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Отстъпка

      Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
    Имаш още въпроси?
    Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
    Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

    Избирам Премиум подбор
    или
    Безплатно намиране
    Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
    Избирам Безплатно намиране
    Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
    Успешно влезе със своят Facebook профил.
    Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

    Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
    С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

    Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

    Твоята заявка е изпратена

    1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
    2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
    3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
    4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
    Назад

    Вход в профила

    Продължи
    Назад

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.
    Може би е вече имате акаунт и се опитвате да регистрирате нов? В случай, че е така, можете да опитате да си възстановите паролата от страницата Забравена парола
    Здравей , въведете кода от SMS-а тук.
    Изпрати SMS отново
    Вход в профила
    Здравей ,
    Забравена парола?
    Вход в профила
    Публикувана на 29.03.2024

    Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

    Приемам
    Виж още