Начало Блог 15 от най-добрите игри за заспиване

15 от най-добрите игри за заспиване

(Време за четене: 3 минути и 12 сек)
Абонирай се
15 of the best games to fall asleep

Това да сте успешни домакини съвсем не ви прави най-блестящите мами по предаване съня на децата. Ако умеете да четете или разказвате приказки, преди лягане, ако знаете песнички за сън е чудесно, но има още редица неща, които може да практикувате с вашите деца, за да е успешен сънят им.

Ето и как да гарантирате, че има сълзи от смях, а не домашна помощ? Как да бъдете коронясани за най-страхотния родител на детската площадка? Ако търсите сънливи игри до страхотни и запомнящи се идеи преди сън, предлагаме ви да не скучаете, нито за миг:

1. Игра с балони

Започнете, играта на игрите. Поставете предмети от различните игри и дейности за сън, в балони. Използвайте маркер, за да напишете различно име на всеки балон. По това време се появява балон и се разкрива новата активност за сън.

2. Искате ли …

Децата обичат светлините на прожекторите: Канализирайте това с игра на „Искате ли…“. На лист хартия поставяте изявления като „Искате ли да бъдете астронавт или водолаз в дълбоко море?“, „Искате ли…, предпочитате ли да… искате ли студено или горещо?“ Или „Искате ли да ядете смола или охлюви?“ След това децата се редуват да четат и да отговарят на въпросите. Бъдете готови за много кикоти!

3. Сардини

Скриването и търсенето винаги е печеливша игра, но когато сте заседнали може да откриете, че бързо се изчерпвате с добри скривалища. Вместо това играйте сардини. Едното дете се крие, а останалите ловуват. Когато намерят скрития, започват сами да се крият. Сами ще се изненадате, колко много деца могат да се вмъкнат в гардероба ви!

4. Хвърляне на пръчици светлина

Забавлявайте се на тъмно с игри със светещи пръчки. Един лесен и забавен начин е със светещи пръчици с помощта на предоставените конектори. Поставете още една пръчка или две в празна бутилка за напитки и поставете на равна площ и малко разстояние. Изключете светлините! Целта на играта е да се получат светещите пръстени около бутилката.

5. Актьори под прожектори

Достатъчно е да изберете заглавия, песни и филми, според подходящата възрастова група. Добавете обрат, като го играете на тъмно само с факла, за да осигурите светлината на прожекторите и актьора на момента.

6. Занаятчийска калъфка

Направете спомен от блестяща нощ. За целта, вземете обикновени бели калъфки за възглавници и няколко химикалки от плат. Оставете децата да развихрят въображението си, докато създават шарки или снимки по калъфката. Така ще осигурите сладки сънища и приятни занимания, преди лягане!

7. Направете пица

Пригответе тестото и оставете децата да се развихрят в кухнята. Нека добавят доматена гарнитура, сирене, шунка, чушки, маслини или нещо друго, което смятате, че ще им хареса. Ако сами го направят е по-вероятно да го изядат!

8. Игра на брашно

Фокусирайте умовете и оставете децата да се справят с предизвикателството със старата класика. Оформете малко брашно в купол с помощта на купа и поставете сладко отгоре. Гостите, може да се редуват, за да режат малко брашно от ръба с нож. Победителят е последното дете, което е играло, преди другото, на което се е паднало сладкото падане! Уверете се, че имате допълнителни сладки под ръка за края.

9. Играта на шоколад

Друга класическа игра за сън, която е много обичаната се нарича Шоколадова игра. Вземете голяма плоча шоколад, зар, шапка, шал, ръкавици, нож и вилица. Поставете шоколада и приборите за хранене в чиния, в която децата седят наоколо в кръг. Те се редуват да хвърлят зарчетата. Когато се падне шестица е време да поставите шапката, шала и ръкавиците и да опитате да отрежете и изядете толкова шоколад, колкото можете, като използвате ножа и вилицата. Веднага, след като друг играч хвърли шестица, е негов ред да опита. Бързо и лудо забавление! Отново задръжте няколко мини шоколадови бонбона назад, в случай че някой не е успял.

10. Завъртане лака за нокти

Твърде малките деца, трудно завъртат бутилката. Различното развитие на играта е да въртите лак за нокти. Настройте дъската отдолу и на нея направете изображения. Децата въртят на завой и след това трябва да боядисат един нокът с този цвят. Вижте какво творение имат всички в края! За малките деца препоръчваме лак за нокти, който може да се отлепи или възрастен, който да отговаря за рисуването.

11. Смучене

Укротете енергията на малчуганите с игра със сламка и бонбонки Бони Бон. За целта детето, на което се пада сламката да смуче, трябва да улови в другия край бонбонче и да го премести от едно място на друго. Играта е предизвикателна, забавна и със сигурност е хит.

12. Емоджи Бинго

Ако вие не сте най-добрите емоджи, то оставете децата си да играят тази игра. Със сигурност, техните емоджи са по-добри от вашите. Оставете ги да блестят, като играят кръг или два от Emoji бинго. Точно като редовното бинго, но с тема, която харесват.

13. Лов на чистачи

Играта ще накара децата едновременно да почистват и да намират неща, когато има нещо в тях. Използвайте това в своя полза, като организирате лов на чистач на тематични игри за сън. Накарайте децата да търсят списък с артикули, който включва всичко - от пухкава играчка до четка за зъби. Първият, който събере всички е победителят!

14. Топка за хвърляне и разговор

Ако е време, децата да се прибират под одеялата, но все още не са готови за сън, топка за хвърляне и говорене може да създаде чудеса. Тя ще успокой всичко и всички. Просто вземете надуваема топка и напишете куп интересни въпроси навсякъде, като използвате постоянен маркер. След това децата хвърлят топката едно на друго. Хващащият и трябва да отговарят на въпроса, преди да изпрати топката на следващия играч.

15. Пуканки и филм

И ако все още, децата не се чувстват изморени, последното от нашите предложения за игра за сън може да е да направите порция пуканки, да накарате децата да се настанят уютно в салона и да похапвайки пуканки с любимия филм да очакват съня. Филмите не трябва да са на страшни теми!

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
    Кога имаш нужда от детегледачка?
    Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
    Премиум подбор
    Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
    • Спести време

      Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
    • Проверени

      Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
    • Опитни

      С богат опит и препоръки от други родители
    • 3 месеца гаранция

      Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

    • Депозит

      Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Остатък

      Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
    • Заплащане

      Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      Не дължиш нищо предварително! Заплаща се след като наемеш своята детегледачка сумата от {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Отстъпка

      Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
    Имаш още въпроси?
    Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
    Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

    Избирам Премиум подбор
    или
    Безплатно намиране
    Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
    Избирам Безплатно намиране
    Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
    Успешно влезе със своят Facebook профил.
    Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

    Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
    С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

    Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

    Твоята заявка е изпратена

    1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
    2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
    3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
    4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
    Назад

    Вход в профила

    Продължи
    Назад

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.
    Може би е вече имате акаунт и се опитвате да регистрирате нов? В случай, че е така, можете да опитате да си възстановите паролата от страницата Забравена парола
    Здравей , въведете кода от SMS-а тук.
    Изпрати SMS отново
    Вход в профила
    Здравей ,
    Забравена парола?
    Вход в профила
    Публикувана на 28.03.2024

    Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

    Приемам
    Виж още