Начало Блог 15 игри за малки деца по време на баня

15 игри за малки деца по време на баня

(Време за четене: 2 минути и 8 сек)
Абонирай се
15 games for toddlers during the bath

Времето за баня не е просто шанс да са изчистени и измити децата, но може да бъде място за игра, отпускане, промяна на настроението и дори учене. Независимо, дали отговаряте за вашето време за вечер, или имате детегледачка, това са нашите най-добри играчки и игри за малки деца. Тук ще намерите, някои находчиви начини да се забавлявате.

1. Почистете автомобила

Ако се борите всеки път с децата да влязат в коритото, то сега дайте им идея да измият и любимата количка. Дайте им някакъв сапун и гъба и ги оставете да създадат собствена автомивка. Докато те създават транспортна лента на клиентите на автомобила, може да продължите с къпането им.

2. Мехурчеста брада

Детството не би било пълно, без да се пускат достатъчно мехурчета в банята, за да се побърка, създавайки мехурчета и мехурчета. Просто се уверете, че използвате мехурчеста вана, която е нежна за очите на малките, и ги оставете да се засмеят. Не забравяйте да им осигурите удобно огледало, за да могат да се възхищават.

3. Хартиени лодки

Идеална дейност за отпускане вечер преди вана: направете хартиени кораби оригами. Заедно с творенията си ги оставете да се забавляват. Дайте им сламка и ги гледайте да научат основите на вятърната енергия. Ако никога преди не сте правили корабчета, не се притеснявайте. Те са супер прости и лесно усвоими.

4. Време за баня и кухненски пробори

Нищо не е толкова забавно, колкото да играете с нещо, което всъщност не е играчка. Позволете на вашето дете да използва лъжица, сламки, фуния, дървена лъжица. Накарайте го да направи буря във ваната. Нека всеки инструмент, който е в ръцете му да бъде безопасен.

5. Помпони във ваната

Ако детето ви се нуждае от помощ и сръчност, има фини двигателни умения, тогава е време да изпълните помпозната баня. Просто добавете купчина пухкави помпони към обичайната баня и вижте как се опитват да уловя топките. За по-голямо предизвикателство оборудвайте с пластмасови пинсети или кухненски щипци и вижте дали могат да ги разделят по цвят.

6. Боядисване на пяна за бръснене

Ако децата ви обичат да рисуват и обичат бъркотията, но не сте толкова запалени по почистването, то това е за вас. Използвайте евтина "чувствителна" пяна за бръснене, за да правят пухкавите облаци. Добавете малка част от оцветяването за храна към всяка и след това подгответе детето с четка в ръка.

7. Гмуркане и времето за баня

Направете време за вана като ново приключение. Тази дейност е чудесна за малките, които се страхуват от вода, но трябва да изградят доверие. Не забравяйте да пуснете няколко елемента в банята, така че да има "съкровище", което да открият.

8. Създаване на ВиК за деца в банята

Вземете си някои евтини ВиК тръби и ги нарежете на къси участъци. Монтирайте на стена. Тези домашни играчки за баня могат да създадат много забавления. При това след такава игра не се налага цял екип за почистване.

9. Водна стена

Вземете някои основни STEM обучение в ход чрез използване на тръби, бутилки и тръби, за да се създаде топла вода стена вана време. Децата са хипнотизирани да наблюдават причината и следствието и това е чудесен начин да започнете логическото си мислене.

10. Риболов във ваната

Фантастична игра, както за най-малките, така и за по-големите. Пуснете в коритото играчки с магнитчета и в различни цветове. По този начин ще създадете забавна игра за малките с изучаване на цветовете.

Времето за вана е един от най-вълшебните моменти в деня с децата. Накарайте децата си да се забавляват, а не да се плашат или бягат щом чуят, че е настанало време аз къпане. Създайте чувство на щастие и безопасност. Забавлявайте се, правейки собствени дейности по време на баня и превърнете времето в истински акцент за всеки ден.

Надяваме се, да сме ви били полезни. Нека вашите малки деца заслужат най-добрата грижа, а когато се нуждаете от детегледачка за почасово гледане на деца или бавачка за целодневно гледане на деца, не се колебайте да ни потърсите тук!

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
    Кога имаш нужда от детегледачка?
    Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
    Премиум подбор
    Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
    • Спести време

      Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
    • Проверени

      Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
    • Опитни

      С богат опит и препоръки от други родители
    • 3 месеца гаранция

      Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

    • Депозит

      Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Остатък

      Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
    • Заплащане

      Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      Не дължиш нищо предварително! Заплаща се след като наемеш своята детегледачка сумата от {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Отстъпка

      Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
    Имаш още въпроси?
    Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
    Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

    Избирам Премиум подбор
    или
    Безплатно намиране
    Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
    Избирам Безплатно намиране
    Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
    Успешно влезе със своят Facebook профил.
    Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

    Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
    С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

    Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

    Твоята заявка е изпратена

    1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
    2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
    3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
    4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
    Назад

    Вход в профила

    Продължи
    Назад

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.
    Може би е вече имате акаунт и се опитвате да регистрирате нов? В случай, че е така, можете да опитате да си възстановите паролата от страницата Забравена парола
    Здравей , въведете кода от SMS-а тук.
    Изпрати SMS отново
    Вход в профила
    Здравей ,
    Забравена парола?
    Вход в профила
    Публикувана на 25.04.2024

    Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

    Приемам
    Виж още