Начало Блог 12 забавни зимни занимания с децата

12 забавни зимни занимания с децата

(Време за четене: 2 минути и 52 сек)
Абонирай се
12 fun winter activities with kids

Само защото сме пред прага на зимата не означава, че доброто старо на открито е извън границите. Полъх на чист въздух и място за бягане, може да са добре дошли, през зимата, колкото и през друго време на годината.

За да се наслаждавате на зимните занимания на открито с деца, всичко е свързано с това да имате правилна екипировка. Увийте се топло, облечете се водоустойчиво от главата до петите и ще видите усмивка, между розовите бузки на мъничетата.

Може да продължите да четете нашите предложения, какво да правите с децата в дъждовен ден или да разгледате най-добрите занимания на закрито. Ако сте готови да харесате зима и да излезете навън, независимо от времето, тогава ето нашите топ 12 зимни занимания с децата:

1. Обиколка по склоновете

Не е нужно да се качите на пистата. Във всяко кътче на страната, има огромен брой сухи ски писти. Ще може да се запишете уроци за малките. Може да оставете децата да се забавляват в някои детски парк за приключения с други свои връстници.

Ако не може да издържите на открито, но все пак искате да участвате в екшъна, насочете се към един от закритите снежни центрове. Има толкова много ледени пързалки и писти на закрито.

2. Кънки на лед

Ако ви харесва идеята да се пързаляте, има много забавления. На места като кънки на лед, става много интересно. И все пак помнете, те крият много опасности. Трябва да сте под наблюдение и на щрек, но денят след такива забавления си заслужава. Винаги може да се насочите към някоя от многото закрити пързалки, ако предпочитате тази форма на игри.

3. Лов за зимен чистач

Ако искате да изкарате децата навън, но се нуждаете от фокус, лесно може да организирате, зимен лов за чистачи. Това е чудесна игра, защото децата харесват да намират предмети. Така се насочват и да забелязват миризми и звуци. Това е чудесен начин да потопите семейството в зимното занимание и да развиете някои аспекти от характера на мъничетата.

4. Скачане в локви

За тази игра, вземете водоустойчиви дрехи и аксесоари. Скачането в локви е една от радостите на детството. Добрата тръпка, сред малко кал ще създаде забавление в лошото време, ще изтощи децата и ще закали имунитета.

5. Игра в снега

Ако видите малко сняг, тогава е време да излезете и да играете. Едно от най-обичаните зимни занимания за децата е просто да се забавляват в снега. Направете снежни човеци, играйте със снежна топка или изградете тунел под преспите сняг... Нека въображението ви се развихри. Накрая, затоплете чаша горещ шоколад, след като се приберете у дома.

6. Разходете се в гората

Гората привлича вниманието ни през есента с живите си цветове, но не пропускайте красивите зимни разходки. Често липсата на зеленина, отваря друга възможност на гледки, които обикновено не се виждат. Това също е перфектен начин за обсъждане на сезоните, катерене по паднали стволове и изследване на живи червени плодове.

7. Направете хранилка за птици

Използвайте картонени тоалетни ролки, фъстъчено масло и птичи семена, за да направите прости хранилки за птици. Поставете ги в градината, където птиците да ги виждат, а вие и децата да се наслаждавате на живота и песните им.

8. Ледено изкуство или наука за леда

Зимата е идеалното време да използвате студеното време, както в изкуството, така и в науката. Издухайте мехурчета, когато е мразовито, и ги гледайте как замръзват, преди да изскочат. Направете сладолед с помощта на найлонови торбички. Вижте, колко кубчета лед може да залепите заедно. Замразете вода в стари картонени сокове, след което оставете децата да играят със сол и хранителни оцветители за впечатляващи творчески резултати.

9. Каране на колело

Това, че е студено, не означава, че трябва да пропускате разходки със семейните велосипеди. Предлагаме да се насочите към излезли от употреба велосипедисти. Осигурете на децата ръкавици. Ръцете на кормилото бързо изстиват. Също така коригирайте шлема и поставете шапка отдолу. За най-малките в ремаркето, уверете се, че наистина са добре увити в одеяла и дори поставете около тях, бутилка с топла вода.

10. Ориентиране

Фантастичен начин за въвеждане на основните умения е участието в ориентирането. Може да намерите по-прости пътеки навсякъде и децата ще обичат да се учат да използват компас, за да намерят пътя си между различни контролни точки. Може просто да откриете ново семейно хоби.

11. Зимни пикници

Често асоциираме пикниците с по-топлите слънчеви дни, но просто трябва да предприемете различен подход. Опаковайте колба с топла супа и увийте горещо, прясно сварени колбаси в пластове фолио и вестник, след което се отправете на зимен пикник. Насладете се на бърза разходка и след това се отдайте на зимния обяд.

12. Лов с ледени яйца

Може да не е Великден, но зимата е идеалното време за лов на яйца. Поставете малки играчки в балони, след това добавете малко цветна вода. Замразете ги, като ги оставите за една нощ в градината, ако е падне фазата на замръзване, или оставете във фризера. След като се замрази, отрежете балона. Скрийте ледените „яйца“ из градината, за да търсят и намират децата играчките. След като всички бъдат открити, създайте гнездо, където малките могат да се "излюпят" (размразят).

Не позволявайте на зимата да ви задържа у дома. Тези зимни занимания ще се харесат, не само на малките, но и на вас като родители или детегледачки. Така, заедно ще копнеете за зимни дни по-често!

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
    Кога имаш нужда от детегледачка?
    Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
    Премиум подбор
    Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
    • Спести време

      Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
    • Проверени

      Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
    • Опитни

      С богат опит и препоръки от други родители
    • 3 месеца гаранция

      Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

    • Депозит

      Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Остатък

      Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
    • Заплащане

      Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      Не дължиш нищо предварително! Заплаща се след като наемеш своята детегледачка сумата от {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Отстъпка

      Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
    Имаш още въпроси?
    Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
    Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

    Избирам Премиум подбор
    или
    Безплатно намиране
    Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
    Избирам Безплатно намиране
    Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
    Успешно влезе със своят Facebook профил.
    Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

    Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
    С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

    Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

    Твоята заявка е изпратена

    1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
    2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
    3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
    4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
    Назад

    Вход в профила

    Продължи
    Назад

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.
    Може би е вече имате акаунт и се опитвате да регистрирате нов? В случай, че е така, можете да опитате да си възстановите паролата от страницата Забравена парола
    Здравей , въведете кода от SMS-а тук.
    Изпрати SMS отново
    Вход в профила
    Здравей ,
    Забравена парола?
    Вход в профила
    Публикувана на 20.04.2024

    Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

    Приемам
    Виж още