Търсите проверена детегледачка?

Вие сте работещ родител?

Желаете ли най-добрата грижа за Вашите деца?

 • Нямате време да направите подбор?;
 • Искате детегледачка с опит препоръки?;
Намерете ми детегледачка

Ние сме Агенция за подбор на детегледачки

Искате да спестите време от подбор? Ние ще открием най-добрата детегледачка за Вашето дете, с препоръки и проверена от психолог
(Работим само на територията на гр. София)

Какво изискваме от нашите бавачки, за да им се доверим?

 • Лично интервю;
 • Проверка на документите;
 • Проверка на препоръките;
 • Личностен психотест;
 • Преминат БЧК курс;
 • С поне 2 години опит;
 • С поне 2 препоръки;

Как работим

 1. Изпращате ни запитване;
 2. Свързваме се с Вас, за да изградим профила на бъдещата Ви детегледачка;
 3. Заплащате депозит, за да можем да стартираме търсенето;
 4. След което Ви предлагаме няколко кандидата, които отговарят на Вашите критерии;
 5. Правим интервю с Вас и кандидатите в удобно за Вас място и време;
 6. Стъпка 4 и 5 се повтарят, докато открием най-добрата грижовница за Вашето дете;
Най-добрата грижа за Вашите деца
Намерете ми детегледачка

Нашите услуги

 • Временни бавачки
  Ако искате да ползвате услугите на детегледачка само в определени дни от седмицата, само за няколко часа; да взима децата ви от градина или училище и да се грижи за тях, докато вие се приберете вкъщи; или пък за почивните дни; през точно определен уикенд, в който сте решили да се отдадете на почивка извън града; или сте решили да излезете петък вечер на заведение без децата; или закъснявате непредвидено от работа и няма кой да прибере децата ви вкъщи? Във всички тези случаи може да ви намерим подходяща бавачка, а вие да осигурите спокойствието си. Чрез нашия пакет за временни бавачки вие получавате в рамките на една календарна година комплексна услуга само в моментите, в които наистина имате нужда.
 • Проверка на кандидати
  Намерили сте бавачка, която бихте искали да наемете, но преди това трябва да проверите нейните документи, сертификати, разрешителни, препоръки, преминат курс по БЧК и психотест, препоръките й от други семейства, за които е работила, за да се уверите в нейните качества, способности и компетенции. Всичко това може да свършим вместо вас, да ви спестим време и нерви. Може да се доверите изцяло на опита на нашия екип от професионалисти в областта, който ще извърши необходимата проверка на кандидат-детегледачката и ще ви информира за резултатите. А вие просто ще вземете решението дали да я наемете.
 • Целодневни грижи
  Вашето дете има нужда от целодневни грижи, докато вие отсъствате от вкъщи през деня? Ако ходите на работа на пълен работен ден или сте ангажирани целодневно и не може да се грижите за детето ви, решили сте да използвате услугите на бавачка, то сте на правилното място за избор на детегледачка. Ние може да осигурим постоянна грижа за мъничето ви. Ще ви помогнем да намерите и наемете бавачка на пълен работен ден, която да се грижи за детето ви постоянно, да го гледа, забавлява, обучава, приучава на полезни навици спрямо вашите разбирания и изисквания.

Какво получавам?

 • Гаранция 2 месеца;
 • Ще Ви намерим кандидат за 5 до 14 работни дни;
 • Ще Ви предоставим само бавачки, които отговарят на Вашите критерии;
 • Съдействие по време на интервюто с бавачката;

Искам да ми намерите детегледачка!

Попълни и изпрати формата, за да се свържем с теб за повече информация.
В случай на нужда от помощ, обади ни се +359 889 323253

Колко часа детегледачката ще е заета (на месец)

Вие ще публикувате обявата си, ще получите кандидатите по нея и ще направите подбора на детегледачки от Ваша страна. Ще проверявате техните препоръки, техните документи, ще се уговаряте с тях и ще ги интервюирате.

Намирането ще Ви струва / еднократно

Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

Вашата заявка е изпратена

 1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
 2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
 3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
 4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.

Другите родители за нас

Препоръчвам услугите на Бавачки.бг ! Всеки родител, който има нужда от детегледачка може да я намеря от тук .
Елена Иванова
Чух добри отзиви от приятелка която използва платформата. Хубаво е, че вече има такава и в България. Със сигурност ще я използвам в случай на нужда.
Hristina Goicheva
Искам да изкажа своята благодарност за професионализма,търпението и топлото,човешко отношение."Бавачки .bg" /много по-бързо отколкото очаквах,/ме свързаха с прекрасно семейство,за чието дете е удоволствие да се грижа! Благодаря Ви,че Ви има!
Даниела Петрова
Искам да споделя своята благодарност,за изключително професионалното и в чисто човешки аспект отношение на хората работещи в " Бавачки",които реагира моментално и ми намериха детегледачка.Препоръчвам на всички нуждаещи се мами да се обръщат за помощ към агенцията.Благодаря ,че ви има!
Наталия Маринова

Въпроси и отговори

 • Колко струва услугата подбор на детегледачка?
  Цената на услугата варира според часовете на заетост от които имате нужда.
 • Какво се случва, ако не успеете да ми намерите кандидат?
  В този случай Ви връщаме депозита обратно.
 • Колко време отнема подбора?
  Ще започнем да търсим подходящ кандидат веднага, след като получим Вашият депозит. Обикновено отнема между 5 и 10 работни дни.
 • Кога се заплаща останалата част от сумата?
  Когато се спрете на някой от кандидатите, ще подпишем договор в офиса на агенцията, където ще се случи и заплащането.
 • Ами ако шефа (детето) не хареса кандидата в последствие или не си паснем?
  Спокойно, случва се. За това сме предвидили 3 месечен гратисен период, в който ако желаете, ще Ви намерим друг кандидат :)
Това са само малка част от въпросите, на които вече имаме отговор. За да видите всички въпроси на които сме отговорили, посетете нашата страница с Често задавани въпроси
Ако все още имате неотговорени въпроси, нещо не Ви е ясно или просто искате да ни поздравите, можете да намерите нашите контакти в най-долната част на страницата.

Защо да се доверя на агенция за намиране на детегледачка

Вие сте от онези родители, за които вашето дете не само е смисълът на вашия живот, но сте готови да направите всичко, за да се чувства то добре, да расте щастливо и доволно. Искате да му осигурите не просто отглеждане, а вълнуващо детство. Или просто обстоятелствата ви притискат и отглеждането от баба или пращането му на градина не е налична опция за вас, а вие трябва да се върнете на работа. Така че ви остава един вариант – бавачка, която да се грижи за мъничето ви, докато вие се занимавате с професионалното си развитие, интереси, хоби или просто отдъхвате от натовареното си ежедневие. Единственият начин да получите наистина специални грижи за детето си е именно да използвате услугите на детегледачка, но не каква да е, а подходящата! Вероятно вече сте разбрали колко е трудно да намерите наистина добър и доверен човек, на когото спокойно може да доверите най-скъпото си същество. Намирането на качествен кадър, с необходимия опит, професионализъм, отношение, себераздаване и разбиране се оказва понякога наистина трудна задача. Отнема много време, което вие нямате. Интервюта, срещи, разговори, уговорки, въпроси … Изключително изморителен, трудоемък и изтощаващ процес, който никога не стига до желания резултат. Безброй неподходящи кандидати, които не отговарят на вашите изисквания, изтощават ви емоционално, и откровено казано – ви изнервят. А вие сте твърдо решени да намерите най-добрата детегледачка, без компромиси в избора си, дори и това да ви струва малко повече от предвидените разходи! СТОП! Имате нужда от наистина професионално отношение с доказани резултати. А какво по-голямо доказателство от това, че bavachki.bg е намерил подходящата бавачка на стотици семейства.

Какво ви даваме ние, което ни прави най-добрите на пазара?

 1. Проверени детегледачки

Всяка една детегледачка, която е регистрирана в нашата платформа, е предварително стриктно проверена. Ние сме прегледали нейните документи, сертификати, разрешителни, препоръки, направили сме обстойно интервю, за да се уверим в нейните качества и способности. Отделно имаме изискване за преминат курс по БЧК, което я прави надеждна в реакциите й в непредвидени здравословни ситуации, които неминуемо се случват при всяко дете. Всяка бавачка при нас преминава психотест и интервю с психолог (по желание), което я определя емоционално и психически подходяща за работа с деца. Нашият екип от професионалисти в областта прави всичко възможно, за да предоставя на семействата доказано качествени детегледачки, които имат призванието за това.

 1. Пестите време – ние търсим вместо вас

Вие ни споделяте вашите критерии, какъв точно тип бавачка търсите, какво е важно за вас при избора ви, имате ли специални изисквания, а ние се заемаме с намирането на кандидати, които изцяло отговарят на вашите условия. Няма да ви предложим кандидати, които почти покриват изискванията ви. Ще ви предложим само такива бавачки, които вярваме, че ще ви свършат работа. Без губене на време в излишни срещи и интервюта, защото ние знаем колко важно е времето за един ангажиран родител. И за да сме сигурни в опитността на предложените кандидати, ние ще ви предоставим да избирате само между подбрани бавачки – с поне 2 години опит и най-малко 2 препоръки от други семейства, използвали техните услуги.

 1. Лично интервю с кандидатите

Когато се спрете на детегледачки, които ви се струват подходящият избор, имате възможността да си насрочите лично интервю с тях. Ние ще ви асистираме в организирането на срещата, ще ви съдействаме по време на интервюто, ще интервюраме заедно кандидатите и ще изберем един от тях. Срещите се организират винаги в удобно за вас време и място. Всичко това ще ви отнеме само няколко часа. Ако ли пък не се спрете на дадена бавачка, то процесът ще се повтори дотогава, докато не откриете точната бавачка. А ние ви даваме гаранцията, че ще открием кандидат за вас само за периода от 5 до 10 работни дни.

 1. Допълнителни привилегии

Като ползването на всяка услуга и продукт, то и наемането на детегледачка може да се окаже дефектно. Затова ние ви предоставяме 3 месеца гаранция за вашия избор.

Ако ли пък вашата наета постоянна бавачка излезе в отпуск или в непредвиден болничен, то ние се заемаме да ви намерим временна детегледачка за този период. Това е една изключителна възможност, която прави нашата услуга уникална и изцяло в полза на родителите.  

Така че не губете повече време и нерви, а се доверете на професионалните услуги на bavachki.bg за намирането на детегледачка за вашето съкровище. И ще кажем така – вие не трябва да търсите най-подходящата бавачка, а трябва да намерите точната детегледачка. За повече спокойствие, сигурност, усмивки, детски смях и весели игри. Защото вашето дете и вие го заслужавате! И защото нашето мото е:

 

"Заедно, за една кауза, най-добрата грижа за Вашите деца“!

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.

Съгласявам се
Виж още